top of page

B i o g r a f i a

Va néixer a Barcelona i va cursar els primers estudis musicals a l'Escolania de Montserrat sota la direcció d’Ireneu Segarra, continuant els estudis de solfeig, violí i piano al Conservatori Superior Municipal de Música i al Conservatori del Liceu de Barcelona, alternant-los amb els de tècnic de so i magisteri.

 

Provinent d'una sòlida base coral, i que el porta a guanyar el 1r premi de la 44ena edició del Concurso Permanente de Joventudes Musicales de España el 1995, Estudia cant amb Pau Bordas, Dalmau González, Carlos Chausson, masterclass de cant amb Kurt Widmer i de Lied amb Dolors Aldea.

 

El seu repertori, especialitzat en música antiga, abraça fins el contemporani. Ha treballat sota la batuta de directors de prestigi com Graeme Jenkins, Jordi Casas, Arthur Fagen, Jean-Marc Andrieu, Manel Valdivieso, Lluís Vila, Peter Phillips, Bruno Turner o Andrew Carwood i ha treballat estretament amb grups especializats en música antiga com Música Ficta, Capella de Ministrers, Voces de Al Ayre Español, Graindelavoix, Ratas del viejo Mundo, Tasto Solo, Musica Reservata de Barcelona, Harmonia del Parnàs, The Josquin Circle, Club Médiéval, Resonet, Ars Nova Barcelona, La Xantria.

 

Ha cantat Carmina Burana de Carmina Burana de Carl Orff, Messiah de Haendel, Membra Jesu Nostri de Buxtehude, el rol d’Avi Castellet a Cançó d'Amor i de Guerra de Martínez i Valls, Jesús a Markuspassion de R. Keiser, Sargente a La Bohème de Puccini, Thamos, König in Ägypten, Missa Solemnis, Missa de la Coronació y Requiem de Mozart, Die sieben letzten worte unseres erlösers am kreuze de Haydn, Requiem für Mignon de Schumann, Requiem de Fauré, Requiem de Duruflé, Magnificat, diverses Cantates i el rol de Jesús a la Matthäus Passion de J. S. Bach, Salmo 115 op.31 de F. Mendelssohn, cantata TWV1:58 Allein Gott in der Höh sei Ehr de G. F. Telemann, Stimmnun de Stockhaussen, Der Ozeanflug de Kurt Weill, i los roles de Avi Castellet en Cançó d'Amor i de Guerra of Martínez y Valls, Sargente a La Bohème de Puccini, Dido en Dido and Aeneas de Purcel.

 

Ha actuat al Festival de Música y Danza de Granada (1996, 1999 i 2007), al Festival de Música Antigua de Cuenca (1999), al GREC de Barcelona (2002), al Festival de Música de Kuhmo (2003), a la 33a edició del Festival de Ópera de Tenerife (2004), al Oslo Kammermusikk Festival (2007), al Festival Mozart d’A Coruña (2007) i al Musikfest Berlin (2010), Festival Transamerican de Montreal (2012), Berliner Fiestpiele (2012, 2018), Ruhrtriennale (2013), Festival Oude Muziek Utrecht (2017, 2018), Laus Polyphoniae (2019).

 

Ha realitzat diferents enregistraments en discogràfiques com Cantus, Glossa, Enchiriadis, Klara, Ramée, Columna Música o La mà de Guido, i per la radio a Groupe Radio France, Radio Nacional (RTVE) i Catalunya Música.

bottom of page